top of page

En måned igjen til FjellYoga på Beitostølen 09.09- 11.09.22 ! BLI MED ?

Oppdatert: 11. aug. 2022BLI med BALANSEKOMPASSET, FÅ tips og innblikk i helseeffekten av yoga fra vår foredragsholder Ivana Hollan, lege, PhD.


Ivana har lang erfaring som lege og forsker.


For tiden arbeider hun som forsker ved NTNU.


Ivana er også utdannet i forskjellige body-mind teknikker inkludert qigong, yoga, mindfulness, avspenning og hypnose, og terapeutisk kreativ skriving.


Hun er opptatt av å styrke bruken av helsebringende ikke-medikamentelle metoder i forebygging og behandling av helseproblemer (inkl sunn mat, fysisk aktivitet og body-mindteknikker).


Ivana har vært involvert i mange prosjekter, først og fremst når det gjelder hjertekarsykdom og inflammasjon/revmatisme; har publisert ca. 70 vitenskapelige artikler. Hun har spilt en sentral rolle ved utarbeidelse av behandlingsråd på internasjonalt nivå (på vegne av Europeisk Society of Cardiology) og ble invitert til å arbeide i 5 år som gjesteforsker ved Harvard University i Boston , en av de mest anerkjente universitetene i verden.
Link til Ivana Hollans forskning som er omtalt som banebrytende av internasjonale media. https://www.sciencedaily.com/releases/2007/05/070525074551.htmLedig plasser på Beitostølen Resort, FjellYoga deltagene får rabatt:


Link: https://www.beitostolen.com/overnatting/

Comments


bottom of page