top of page

FjellYoga arrangement støtter "Sammen mot kreft" og kreftforskning!

Oppdatert: 2. sep. 2021


Vi i Balansekompasset skal bidra inn i den felles innsamlingsaksjonen som Vidar Kvernvold er primus motor for, slik at det kommer flere kroner øremerket inn til Gjøvik Sykehus til Kreftforskningen. Balansekompasset vil overrekke sitt bidrag under Fjellyoga-weekenden på Beitostølen den 10.-12. september.

“Vi gleder oss til å overrekke støtten vår til dem etter den siste yogatimen på Beitostølen på lørdag og håper at vi vil inspirere mange av kundene og følgerne våre til å bidra de også".

Kristin I Balansekompasset, sammen med Vidar

”Mitt store ønske er å få gitt noe tilbake, som takk for at all forskning og utvikling i kreftbehandling har gjort at jeg kan se fram til å leve.”


Kvernvold (51) har sammen med Per Briskelund (62) startet innsamlingsaksjon “Sammen Mot Kreft”, øremerket til kreftforskning på Gjøvik. Han ønsker at alle får like god hjelp som han og oppfordrer alle til å bidra.


Bidra du også!Om Sammen mot Kreft

Vidar Kvernvold er for mange en kjent person på Gjøvik. Han har vært i ekstremt god fysisk form gjennom å utøve ski, løpe maraton, terrengsykling og delta mange ganger i IronMan. Ved hjelp av forskning ble immunterapi redningen da Vidar fikk kreft. Han er i dag fri for kreft og har startet "Sammen mot kreft" sammen med kompisen Per.

“Klarer jeg å redde én person med midlene vi samler inn, så er jeg strålende fornøyd! Det er derfor svært viktig at det forskes videre – også her lokalt på Innlandet”, sier Vidar. “Ikke bare for min egen del – jeg vil hjelpe mange!”

Som konkurransemennesker er nå målet for Vidar og Per, å samle inn så mye penger som mulig, og øremerke dette til kreftforskning i Innlandet på Gjøvik Sykehus. “Vi visste ikke hvor mye penger det var mulig å få inn og satte målet til 100.000 kroner”, sier Per. “Selgeren i meg ønsker jo forsøke å få til mer, så i neste omgang oppjusterte vi målet først til 500.000 og deretter til 1 million kroner.”

Comments


bottom of page