top of page

Velkommen på Fjellyoga

Oppdatert: 10. sep. 2021

Helgen 10.-12. september inviterer vi til Fjellyoga på Beitostølen! Gled deg til en helg fylt av fjell, yogaopplevelser og livsstilsforedrag.Vi har lagt opp et bredt program der du kan plukke og mikse det du vi av timer og opplevelser.


Ønsker du å overnatte, ta kontakt med Beitostølen Resort for ekstra gode tilbud for Fjellyoga-deltakere.

Yogatimene vil foregå i Beitohallen. Inngang gjennom Beitostølen Radisson Blue Resort. Det vil være stoler lett tilgjengelig til de som trenger dette. Si fra til oss om du trenger assistanse med f.eks. å komme ned/opp på yogamatten.


Ta med din egen matte, teppe, en ekstra varm genser og vannflaske.

Det er godt å ha litt ekstra over seg under avspenning, da kan man lett bli kald. Vi oppfordrer deg til å komme i god tid til timen slik at vi kan starte presisJ.


Fjellyoga økt ute, lørdag 11.09.21: Vi tar på oss klær og sko etter vær, husk hansker/lue/ekstra jakke. Vi møtes på toppen av heisen kl. 10:15! Det tar ca. 20 minutter å gå opp. Der får alle litt info før vi går sammen til ute-yogarommet med nydelig utsikt til fjellene rundt Bitihorn (ca. 15 minutter å gå). Dette er et STÅENDE yoga program.


Heis opp til toppen:

For de som vil ta heis opp, møt i god tid, da HEIS opp til toppen har avgang

kl. 10:00. Presis! (heis opp er gratis for FjellYoga deltakere)

DROP-IN timer: Registrering og betaling ved oppmøte i resepsjonen på Radisson Blue Resort. Det er mulig å låne yogamatte/teppe. Åpnes 30 min før hver time.


MediYoga: For de som ikke har prøvd MediYoga tidligere, så finnes det informasjon om MediYoga på hjemmesiden vår www.balansekompasset.no


Betaling: Faktura kommer på din mail registrert ved påmelding.


FHI smittevern regler må vi alle følge. Bruk håndsprit på vei inn og hold avstand. Vi har god plass i rommet, minst 1 meter mellom mattene.


Det vil være gode hjelpere overalt som vil hjelpe dere å

finne fram og svare på spørsmål.


Vi gleder oss!


Varmt velkommen!

Ellen, Kristin og Anne Toril i Balansekompasset

Kommentare


bottom of page